SäkyläTriathlon -kilpailujen järjestäjiä ovat


Säkylän kunta
www.sakyla.fi
Säkylän Urheilijat

Säkylän Urheilijat ry on perustettu 17.12.1944. Seura on ollut alusta lähtien urheilun yleisseura. Tänä päivänä Säkylän Urheilijat on kuuden lajijaoston ja n.750 jäsenen vireä yleisseura, jossa harrastetaan monipuolisesti niin harrasteliikuntaa kuin kilpaurheiluakin. Seuran toiminta-alue on Säkylä ympäristöineen. Seuran toimisto sijaitsee seuratalo Honkalan 2. kerroksessa osoitteessa Poroholmantie 1. Säkylän Urheilijat löytyy myös Internetistä osoitteesta www.sakylanurheilijat.fi.Pyhäjärven Järvipelastajat

Suomen Meripelastusseura Pyhäjärven Järvipelastajat tehtävä on ihmishenkien pelastaminen ja vesilläliikkumisen valistuksen antaminen. Päätehtävän ohella avustamme veneilijöitä mm. teknisten vikojen aiheuttamissa vaaratilanteissa, etsinnöissä sekä aina, kun apua vesillä syystä tai toisesta tarvitaan.
 
Yhdistyksen toiminta on läheisesti sidoksissa pelastuslaitokseen ja toiminta tapahtuu pelastusviranomaisten koordinoimana.

on kuntoilijoille ja kilpakuntoilijoille perustettu ja suunnattu talli. Pyrimme järjestämään kestävyyskuntoilusta kiinnostuneille alueemme liikkujille yhteisiä kuntotapahtumia ja tempauksia.

Talli ei ole rekisteröity yhdistys, vaan vapaaehtoisuuteen perustuva yhtenäinen ryhmä, jonka tavoitteena on myös mahdollistaa kuntoilijoiden osallistuminen eri kuntoilutapahtumiin ja auttaa myös varuste- ja muissa hankinnoissa pitkällä tähtäimellä.

Tallin toimintaideologiaan kuuluvat kaikki kestävyyslajit maratonista melontaan ja kaikkea siltä väliltä.

Lajikirjo on rajaton ja ikärajoja ei ole! Toiminta-alueemme on koko Alasatakunta.
Jos kiinnostuit ota ihmeessä yhteyttä:
Tallipäällikkö Timo Lehtonen, 0414937579
tai tutustu muuten toimintaamme
tai tutustu muuten toimintaamme: